ΣΚΑΦΗ 

Ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών παντός τύπου!

Έχοντας εμπειρία πάνω από 50 χρόνια, στην εταιρεία Γερανοί Ρώμας στο Λαύριο, δραστηριοποιούμαστε στις ειδικές μεταφορές με γερανούς, αλλά μεταφέρουμε και οποιοδήποτε τύπο σκάφους με ασφάλεια, σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένα φορτηγά και ρυμουλκούμενα, εξοπλισμένα με βάσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζουν το κύτος του σκάφους, γεγονός που ελαχιστοποιεί την καταπόνησή του.

 

Κάθε πλεούμενο μηχάνημα είναι διαφορετικό, επομένως προσέχουμε ιδιαίτερα για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι, από τη φόρτωση στο φορτηγό μας μέχρι και την ολοκλήρωση του ταξιδιού στο σημείο στάθμευσης, είναι ασφαλές και ομαλό.

Καλύπτουμε την ανέλκυση - καθέλκυση και τη μεταφορά, ανεξαρτήτου μεγέθους και οποιασδήποτε κατηγορίας, λ.χ. γιοτ, μηχανοκινήτων, ιστιοπλοϊκών, καταραμάν κ.λπ.

 

Στη Γερανοί Ρώμας μεταφέρουμε σκάφη σε οποιαδήποτε μαρίνα ή λιμάνι στην Ελλάδα, ακόμα και στα πιο δύσκολα και δύσβατα σημεία.

Η μεταφορά γίνεται με την εξής διαδικασία:

 

  1. Μελετάμε τις πληροφορίες για το σκάφος (διαστάσεις, βάρος, κατηγορία) και τη μεταφορά του (σημεία παραλαβής & αποβίβασης).
  2. Σχεδιάζουμε τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, αναλογιζόμενοι ποικίλα δεδομένα, όπως τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
  3. Ενημερώνουμε τις αρχές –τροχαία, τοπική κυβέρνηση, διαχειριστές αυτοκινητοδρόμων– για τη μεταφορά και παίρνουμε τις απαραίτητες άδειες.
  4. Φορτώνουμε το σκάφος, με γερανό και τρέιλερ, και προχωράμε στη μεταφορά με σύγχρονο φορτηγό και συνοδευτικά οχήματα.

Κάθε στάδιο φροντίζουμε να ολοκληρώνεται στην ώρα του και σας ενημερώνουμε για την πρόοδο της μεταφοράς.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και το έμπειρο προσωπικό μας, στη Γερανοί Ρώμας, θα σας κατευθύνει σε κάθε βήμα, για τη μεταφορά του σκάφους σας από και προς το Λαύριο, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ